Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα blogs, στη δεξιά στήλη θα βρείτε διάφορες κατηγορίες χειροποίητων δημιουργιών, ενώ στο κάτω μέρος της σελίδας (πατώντας την φράση "παλαιότερες αναρτήσεις") θα δείτε δημιουργίες που είχαν αναρτηθεί στο παρελθόν!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

βιβλίο ευχών Πεταλούδα

Βιβλίο ευχών "Πεταλούδα", διάστασης 20x28 εκ.
Αποτελείται από 21 φύλλα τύπου canson 200γρ. δεμένα με μεταλλικό κρίκο. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο είναι με ενίσχυση σκληρού χαρτονιού (700γρ.) ενώ πολλά από τα εσωτερικά είναι διπλά (400γρ.) και είναι διακοσμημένα με περίτεχνα σχέδια, καρτούλες και κρυφά τσεπάκια (τύπου scrapbooking). Επίσης, υπάρχουν έτοιμες θέσεις για τις φωτογραφίες του παιδιού σας, με οδηγούς για το σωστό κόψιμο της φωτογραφίας, έτσι ώστε να ταιριάζει στις χειροποίητες κορνίζες του βιβλίου. Τα υπόλοιπα φύλλα είναι μονά, λευκά με διακριτική διακόσμηση. Συνοδεύεται από χειροποίητο κουτί στα χρώματα που επιθυμείτε και διακοσμείται με κορδέλες.

Τιμή: 60 ευρώ




















































2 σχόλια:

  1. πωςμπορουμε να επικοινωνισουμε μαζι σας ενδιαφερομαστε για αυτο το βιβλιο ευχων ειμαστ4 απο την κρητη και το θελουμε μεχρι τον απριλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε ένα mail στην παρακάτω διεύθυνση: something-special@mail.com

      Ευχαριστώ πολύ!
      Μαρία

      Διαγραφή